Semestermånaden Juli - Del 2/3

Vi hyrde stuga på Väddö i 1 vecka, tillsammans med Rogers mamma och hans syster med 2 döttrar.
Skitstor stuga och fin var den. Enda nackdelen var avståndet till badstranden (var några kilometer så det var bil som gällde eftersom det inte heller fanns gångvägar), fast det gjorde inte så mycket med tanke på regnvädret. :)
Fast 2 fina dagar fick vi åtminstone. Eller 2 halvdagar... :)
Det komiska med vädret under våra 4 semesterveckor, var att vi fick totalt 4 soldagar... o när himlen väl klarna upp då var det kväll. Men värmen fanns däremot inte ändå, förutom när det var soldagarna.

Var skönt på stranden, men gick inte o bada. VAr iskallt i vattnet, t.o.m. Emilia skrek när vi försökte gå i med henne.

Här i stugan som hon verkligen lärde sig o gå i trappor. Fanns massvis o öva på ute på altan. O så var det stora breda trappsteg så man var inte så orolig om hon skulle ramla ner för ett trappsteg.
Kolla in modell-posén. ;)

Passa på o gå en regnig dag o titta på kor. De hade en bondgård där man kunde fika, o titta på hönor, tuppar, kaniner, leka med traktorer, gräsklippare.....



....titta på kor o hästar ....

......o åka kosafari om man ville...hihi... vi skippade det den här gången... haha

En dag tog vi även en dagstur med färjan till Åland, Eckerölinjen. När vi kom ut på havet o när vi stod i hamnen på Åland var det strålande sol. sen när man kom tillbaka till sverige igen, så var det moln, moln, moln.... :)

Inne på lekrummet i färjan... Alfons Åberg-lekrummet..


Åkte till en badstrand ändå trots moln, bara för o få känna sanden under fötterna.....

......o Emilia ville leka i lekparken på den campingen... o självklart gunga på moppen... hon är helt galen i moppar, bilar, brandbilar, traktorer.... :)


Junibacken, here we come.... :)
Emilia gillade bäst sago-tåget som hon ville åka om o om igen... men det gick inte med tanke på folkmängden. Vi fick vänta i 2 timmar innan vi fick åka tåget. Visserligen fick man en tid man skulle komma till kön för o köa, o det var där vi hade 2 timmar tillgodo. Sen fick man vänta i ca 30 minuter när man väl stod i kön. Som tur är har de lite lekyta för barnen där inne. :) Emilia flög upp på moppen...Mulle Mecks moppe :)

I väntan på att få komma till sago-tåget-kön åt vi pannkakor till lunch, gick upp till Pippis hus, som hon absolut inte gillade. O så åkte Emilia rutschkana efter rutschkana....


Kommentarer till mig

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Detta vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0