200 dagar.....

....har gått av 280 dagar. Hua, ca 80 dagar kvar till förlossningen.... hjääääälp!!
Börjar bli lite nervös inför förlossningen nu. haha.....vad har jag gett mig in på....

Nä, icke då! Detta är det bästa som finns. Var o köpte första bebis-plaggen idag. En body och ett par byxor.....så gulliga. Vi var lite osäkra på vilken storlek vi skulle köpa, så det blev 56.

Lägger in bild på kläderna imorgon.
R köpte 2 par jeans o en kavaj för jobbet. Är så avundsjuk, jag vill också köpa snygga jeans. Men jag får snällt vänta några månader till.

Ska in till stan imorgon o kolla efter några snygga mamma-kläder imorgon. Springer iväg på lunchen (jobbar inne i Sthlm så det är perfekt).

Dags o gå o lägga sig nu. Klockan är halv tolv.....kommer vara ruskigt trött imorgon. Att man aldrig lär sig o lägga sig i tid. :-) O så har man ändå fått en timme extra idag.

Natti natti till er alla.

Kramisar från Lola (svett-grisen)

PS. Har ju börjat svettas som en gris nu. Jobbigast med det är inte att jag blir svettig, för det luktar ändå inte..puh, som tur är...hihi... utan det jobbiga är när händerna svullnar upp. Fingrarna värker!!!! Känns som ådrorna ska sprängas.

ÄNTLIGEN HELG!!!!!!!!!!!!

Den efterlängtade fredan är äntligen här!!!!!
Har längtat till helgen sen jag vakna i måndags morse.....

Var inne på en kompis blogg, och såg en såååå rolig bild. haha.... såhär får vi hoppas att jag inte blir som mamma. Då är det riktigt illa....
Fick jag sno den av dig Sofie?? Hoppas det inte gjorde något. ;-)Var hos barnmorskan i morse o lämnade urinprov. Har fått förvärkar, och hon ville kolla så jag inte har urinvägsinfektion. För då kan förlossningen starta tidigare....det vill jag inte. Den ska komma när den är beräknad 15 januari 2008 o födas på Danderyd sjukhus.
Vi ska ju ha en 08:a i dubbel bemärkelse. :-)

Ligger o tittar på "Mia och Klara" som går på SVT. Sjukt roligt är det!! Det måste ni se om ni har missat det.

Såg ni Idol idag??? Buhu, min favorit åkte ut.
Lite lustigt egentligen....i första avsnittet av idol var Amanda min favorit och Evelina en som jag tyckte skulle åka ut.
Men idag så är Amanda den som jag tycker ska åka ut.... hon är så livlös i ansiktet o tråkig på scen....o så är Evelina min favorit!! Tänk vad det kan vända för en.....

Ska snart krypa ner i sängen. Trött, trött, trött......

                                  
                                                                    Trötter

Premiär torsdag 18 oktober!!!!!

Nu när Sofie varit så snäll o hjälpt mig designa bloggen, så måste jag ju lyfta rumpan ur vagnen o skriva lite också. :-)
Vad skriver man i en blogg??????

Jag kan nästan förutspå vad min blogg kommer innehålla..mycket gravidsnack till o börja med som sen går över till bebissnack och barnsnack. Vad sägs om det??? Kan nog trötta ut en hel del, men kanske roa några också ;-)

Jag vill ju ha med en bild, för annars kan det se så tråkigt o tomt ut.....så jag börjar med att lägga in en bild på min mage...... vad var det jag sa??? Gravid-snack... hihi...

                                                              
                                                            bebbens gömställe
                                               
Är i vecka 26 på bilden, så den är inte så uppdaterad. Är i vecka 28 nu.
Ska man kanske ha lite mer aktuella bilder häri.....nä det måste jag bättra mig på. Är ju så dålig på att dra fram kameran...

Vi har precis varit ute idag på en power-walk, grymt jobbigt!! Vi gick i 25 minuter o jag var helt färdig o R (min sambo) han suktade efter en 2 km lång trappa.... haha... liiiiiite skillnad.
Fast jag har ju en stor kalaskula o bära på också.....vi skyller på det, eller hur???

Nu ska vi dricka te o äta rostade mackor med marmelad...mums mums....

Kram på er

O en jättekram till Sofie, för att du skapade min blogg-design. Tack, tack, tack vännen!

RSS 2.0