Emilia äter själv med sked

Numera får hon alltid äta mat själv... om vi är hemma... när vi är borta hos andra matar vi henne fortfarande, eftersom det blir sånt kladd annars.

Hon är jätteduktig.... På filmen är det 2:a eller 3:e dagen som vi låter henne äta en HEL måltid själv med sked. O hon får faktiskt in mat i munnen...fast lite fortfarande hamnar på magen....

Där är faktiskt lite kul....har ni sett någon äta mat från magen förut... emilia brukar ibland avsluta med att krafsa upp maten från magen o stoppa in det i munnen....tyvärr inte med på film.... måste fixa det nån da..... inte alltid hon gör det nämligen.


Anledningen till att vi kör utan tröja är för att på förskolan hon ska börja på den 1 april, sa till oss att köra samma metod hemma som de gör.
De kör utan tröja, så länge de kladdar så pass mycket. Så fort de kan äta (självklart händer det olyckor då o då) så åker tröjan på vid lunchen igen.

Kommentarer till mig
Postat av: Fia

Så dem använder inte haklapp? Vi låter våra barn också äta själva från dess att de börjar hos oss vid ca 1,1½ år men med haklapp.

2009-03-29 @ 13:56:21
URL: http://www.metrobloggen.se/ihuvudetpafia

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-mail: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Detta vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0